top of page
6EA9ACCB-C319-494C-B67D-448FEC04CA27_1_201_a_edited.jpg

Sieraden in opdracht

Het laten maken van een sieraad helemaal afgestemd op jouw wensen, is een geweldige manier om precies te krijgen wat je wilt en hoeft niet ingewikkeld of duur te zijn! Of je nu op zoek bent naar een sieraad voor een bijzondere gelegenheid, een familiesieraad een tweede leven wilt geven of jezelf gewoon een mooi sieraad gunt. Ik luister graag naar je verhaal en wensen om ze te vertalen naar een uniek, handgemaakt sieraad voor jezelf of iemand anders. Een sieraad om koesteren en om generaties door te geven. 


Wensen 

Je hebt wellicht een bijzondere steen die je wilt gebruiken, oud goud met emotionele waarde of gewoon een idee. Samen ontwerpen we een sieraad dat helemaal is afgestemd op jouw wensen. Bij een eerste afspraak bespreken we onder andere naar wat voor soort sieraad en stijl je op zoek bent, of het van bijzondere betekenis is en ook aan welk budget je denkt. Daarna maak ik vrijblijvend een of meerdere ontwerpen met bijbehorende prijsopgave.

​​

Betrokken bij proces

Wanneer ik aan de slag ga met het uiteindelijk gekozen ontwerp, houd ik je op de hoogte van het proces door middel van foto’s van iedere stap. Zo kun je precies zien hoe het uiteindelijke ontwerp eruit komt te zien en blijf je van het begin tot het eind betrokken. Het is dan tussendoor nog mogelijk iets te wijzigen of te komen passen. 

Vrijblijvende afspraak 

Maak geheel vrijblijvend een afspraak om, onder het genot van een kopje koffie of thee, je wensen te bespreken. Ik verwelkom je graag in mijn atelier aan huis in Empel. 

Maatwerk : Maatwerk

Dierbaar goud hergebruiken

Heb je gouden sieraden die al jaren in je sieradendoosje liggen en je niet draagt omdat het gewoon niet je stijl is? Maar ze hebben wel een emotionele waarde, dus je doet ze niet zomaar weg!


Ik maak er graag een nieuw, prachtig sieraad. Een tastbare, dierbare herinnering is aan bijvoorbeeld je oma, moeder of vader. 


Maak een afspraak en kom vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken.

633F885E-129F-4287-8F05-B0797D251EC2.jpeg
Maatwerk : About
Maatwerk : Pro Gallery
bottom of page