top of page
18kt geelgouden oordellen met roodoranje saffieren

Op maat gemaakte sieraden

Het laten maken van een sieraad helemaal afgestemd op jouw wensen, is een geweldige manier om precies te krijgen wat je wilt en hoeft niet ingewikkeld of duur te zijn! Of je nu op zoek bent naar een sieraad voor een bijzondere gelegenheid, de ring van oma een tweede leven wilt geven of jezelf gewoon een mooi sieraad gunt. Ik luister graag naar je persoonlijke verhaal en wensen om ze te vertalen naar een uniek, handgemaakt sieraad voor jezelf of iemand anders.

Wensen 

Je hebt wellicht oud goud met emotionele waarde. een bijzondere steen die je wilt gebruiken of gewoon een idee. Samen ontwerpen we een sieraad dat helemaal is afgestemd op jouw wensen. Bij een eerste afspraak bespreken we onder andere naar welke stijl je op zoek bent. Wat vind je wel en niet mooi? Daarna werk ik geheel vrijblijvend (en kosteloos) een of meerdere ontwerpen uit met bijbehorende prijsopgave.​​ 

Gedenksieraad

Wil je een gedenksieraad laten maken als tastbare herinnering aan een dierbare, dan kan ik eventueel as in het sieraad verwerken en/of een vingerafdruk van je dierbare. Dit kan zichtbaar, maar ook onzichtbaar, in een bestaand sieraad of nieuw sieraad. 

Levertijd

Het maken van een uniek en handgemaakt sieraad, vanaf het ontwerpen tot het eindresultaat, kost tijd. Op het Houd daarom rekening met 6-8 weken levertijd. 

Vrijblijvende afspraak

Wil je een sieraad laten maken? Dan verwelkom ik je graag in mijn atelier om je wensen te bespreken. De koffie/thee staat klaar! Een afspraak duurt ongeveer 60 minuten en is geheel vrijblijvend. 

Sieraad laten maken: Maatwerk
Sieraad laten maken: Pro Gallery

"Het mooiste van mijn beroep is het creëren van unieke sieraden, die belangrijke momenten in je leven vertegenwoordigen. Vaak blij, soms verdrietig, maar dan biedt een mooi gedenksieraad troost."

Sieraad laten maken: Citaat
Sieraad laten maken: Pro Gallery
bottom of page